Autokatoksen pilariperustukset

Autokatokset

Autokatoksen materiaali ja puutavaran vahvuus vaikuttavat tarvittavien perustuspilareiden määrään. BCE:n pilarivalikoimasta on helppo löytää oikea vaihtoehto, koska voit valita seitsemästä eri korkeus- ja kantavuusvaihtoehdosta.

Asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään juuri oikean pilarin, laskemaan tarvittavan määrän ja suosittelemaan lopputuloksen viimeistelevät tarvikkeet.

Helppo väliaikaissäilytys

Pilarit on mahdollista myös pinota päällekkäin, joten niiden säilytys asennusta odottaessa on helppoa eivätkä ne vie turhaa tilaa.

Hyödynnä laajan tarvikevalikoiman tuomat mahdollisuudet

Erilaiset kiinnitysvaihtoehdot tuovat joustavuutta perustusten rakentamiseen. BCE:n laaja ja monipuolinen tarvikevalikoima mahdollistaa myös tarkat säädöt sivu- ja korkeussuunnassa, koska tehdasvalmisteisissa pilareissa on valmiit kierteet tarvikkeiden kiinnitystä varten.

Laajasta valikoimasta on helppo valita.

BCE:llä on laaja pilarivalikoima, joten löydät aina juuri omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon. Laaja valikoima helpottaa rakentajan valintaa!

Perustuspilarit

Oletko suunnittelemassa yhden tai kahden auton autokatosta? BCE:n perustuspilarit ovat suosittu perustusvalinta niihin, samoin autokatoksen ja varaston yhdistelmiin. Syykin on selvä! Autokatokset ovat usein tee-se-itse-projekteja ja BCE:n asennusvalmiit pilarit ovat helpot ja nopeat asentaa eikä erillistä valua tarvita. Autokatosten perustuksen teko on siis helppo toteuttaa itsekin.

BCE:n KP-pilarit ovat pinottavat, mikä tarkoittaa, että ne eivät tarvitse suurta varastotilaa. Autokatoksen pilariperustus jätetään usein näkyville ja tehdasvalmisteisten BCE pilarien edustava ulkonäkö on pihapiirissä plussaa.

Laadukas ja hyvin toteutettu pilariperustus on varma ratkaisu autokatoksen perustukseksi.

Perustuspilarit
Tarvikkeet

Tarvikkeet

Kun rakentaa itse, BCE:n laaja pilari- ja palkkikenkien sekä muiden pilaritarvikkeiden valikoima helpottaa perustusten tekemistä. Tarvikkeet on helppo ja nopea kiinnittää pilarien valmiiksi valettuihin kierteisiin, minkä ansiosta ne istuvat saumattomasti yhteen pilarien kanssa.

BCE:n pilaritarvikkeiden joukossa on kaksi erilaista säädettävää pilarikenkää. Mahdollisuus tarkkoihin säätöihin rakennusvaiheessa niin korkeus- kuin sivusuunnassa tekee näistä BCE pilarikengistä ainutlaatuiset. Näiden pilarikenkien yleisimpiä käyttökohteita ovat katosten puiset kannatintolpat, jotka kannattelevat autokatoksen ja muidenkin pihakatosten kattoa.

Osta pilarit suoraan näistä verkkokaupoista:

Haluatko kuulla lisää pilari­perustuksesta? Ota yhteyttä meihin!

Käyttökohteet
© 2024 BCE Pilarimaailma Web design: Wikström Media