Piharakennuksen pilariperustus

Piharakennukset

BCE:n pilarit ovat erinomainen valinta piharakennusten kaltaisten kevyiden rakennusten perustamiseen.

Varmista, että maapohja on tasainen ja routimaton. Jos maapohjassa on routimisen riski, vaihda tarvittaessa routiva maa sorapohjaan. Näin varmistat rakennuksen toimivuuden kaikkina vuodenaikoina.

Miksi BCE:n perustuspilarit?

BCE:n perustuspilarit ovat laadukkaat, vakaat ja nopeat asentaa. Ne näyttävät myös hyvälle pihapiirissä, jos päätät jättää perustuspilarit näkyviin.

Perustuspilareiden määrä ja koko määrittyvät piharakennuksen koon perusteella. BCE:n laaja pilarivalikoima palvelee tässä erinomaisesti. Valikoimasta löydät aina juuri omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon.

Tarkat säädöt ja aikataulutehokkuus

BCE:n pilareita täydentää laaja lisätarvikkeiden valikoima. Niiden ansiosta tarkat säädöt voidaan tehdä niin korkeus- kuin sivusuunnassa. Saumattomasti yhteensopivat lisätarvikkeet säästävät rakentajan aikaa ja kustannuksia esimerkiksi silloin, kun pilarien avulla tehtävien säätöjen vaihtoehtona on maapohjan korkeuden muuttaminen.

BCE:n asiantuntijat antavat sinulle mielellään ohjeita, jotta löydät parhaan perustusratkaisun piharakennuksiin. Minkä tahansa piharakennuksen rakennatkin!

Perustuspilarit

Osana uuden pihan suunnittelua rakennetaan usein jonkin tyyppinen piharakennus. Se voi olla varasto, jossa säilytetään harrastusvälineitä tai pihan hoitoon tarvittavia välineitä. Pihan suunnittelun ja rakentamisen hintaa laskee se, että piharakennukset toteutetaan samaan aikaan päärakennuksen kanssa. Tämä koskee myös perustuksia.

Toimiva ja laadukas BCE pilariperustus on varma ratkaisu piharakennusten perustukseksi.

BCE:n pilarit poikkeavat täysin muista markkinoilla olevista perinteisistä perustuspilareista. Koska pilarien pohja on leveä, ne ovat erittäin vakaat. Tehdasvalmisteisiin pilareihin on valettu valmiiksi kierteet tarvikkeita varten.

Kun rakennusta ei ole tarkoitus lämmittää, siihen suositellaan tuulettuvaa alapohjaa. Pilariperustus on laadukas ja nopeasti asennettava perustus muun muassa ulkovarastoihin, puuvajoihin, huvimajoihin ja leikkimökkeihin.

BCE:n TP-pilarit soveltuvat kevyempiin rakennuksiin ja niitä on saatavilla neljä eri korkeutta. Niistä on helppo löytää oikean kokoinen ja kantavuudeltaan sopiva pilari. Rakentajat valitsevat usein pilariperustuksen myös sen nopeuden ja helppouden vuoksi. Tarvitsematta tinkiä laadusta!

BCE:ltä löydät parhaan perustusratkaisun piharakennuksiin.

Perustuspilarit
Tarvikkeet

Tarvikkeet

Yksi BCE:n pilarien merkittävistä eduista on laaja pilari- ja palkkikenkien sekä muiden pilaritarvikkeiden valikoima. Tarvikkeet on helppo kiinnittää pilareissa oleviin, valmiiksi valettuihin kierteisiin, minkä ansiosta ne istuvat saumattomasti yhteen pilarien kanssa. Säästät aikaa ja kustannuksia, koska erillistä valua ei tarvita.

Voit valita esimerkiksi piilokiinnikkeen, joka on pieni L-mallinen pilarikenkä. Pihapiiriin sijoittuvien rakennusten perustuksissa tämän pilarikengän etuna on, että se ei näy ulospäin. Säädettävä pilarikenkä on myös helppo asentaa paikoilleen.

BCE:n tarvikevalikoimasta löytyy myös pilariin kiinni ruuvattava nostokorva, jonka avulla pilarit on helppo nostaa paikoilleen pihapiirissä. Nostokorvan läpi pujotetaan tanko, ja kaksi henkilöä voi näin nostaa pilarin yhdessä oikealle paikalleen.

Osta pilarit suoraan näistä verkkokaupoista:

Haluatko kuulla lisää pilari­perustuksesta? Ota yhteyttä meihin!

Käyttökohteet
© 2024 BCE Pilarimaailma Web design: Wikström Media