VALMIS PILARIPERUSTUS MONEEN TARKOITUKSEEN

Perustuspilarien käyttökohteet ovat laajemmat kuin ehkä tulee ajateltua. BCE:n pilarit ovat valmiita perustuspilareita, mikä laajentaa niiden käyttömahdollisuuksia merkittävästi. Ne ovat joka hetki asennusvalmiina – ei tarvetta valuun rakennuskohteessa eikä turhaa odottelua. Tehdasvalmisteisissa BCE:n pilareissa on myös valmiina kierteet tarvikkeita varten.

BCE:n perustuspilarit sopivat sekä kevyempiin että myös kantavampaa perustusta vaativiin kohteisiin. Ne soveltuvat moniin erilaisiin rakennusympäristöihin ja erilaisten maapohjien päälle mm. ulkorakennuksiin, terasseihin, saunoihin tai autokatoksiin.

Esittelemme alla muutamia pilariperustusten käyttökohteita. Kerromme, miksi BCE:n pilarit soveltuvat juuri näihin käyttötarkoituksiin. Käyttökohteita on kuitenkin paljon enemmän kuin tässä mainitut. BCE:n asiantuntijat auttavat sinua löytämään aina parhaan ratkaisun omaan rakennukseesi.

Terassipilarit, katospilarit ja niiden kanssa saumattomasti yhteensopiva laaja tarvikevalikoima. Niistä rakentajan on helppo löytää aina omiin tarpeisiinsa sopivat vaihtoehdot.

Mitä tahansa rakennatkaan, BCE suosittelee käyttämään apuna paikallisia rakennesuunnittelijoita ja muita vastaavia henkilöitä, jotka pystyvät antamaan neuvoja ja opastamaan.

BCE terassi
BCE terassi
Terassit
BCE terassi

Terassin pilariperustus

Oletko suunnittelemassa terassin rakentamista?

Uudiskohteessa terassin perustukset kannattaa suunnitella ja tehdä valmiiksi jo siinä vaiheessa, kun itse talon perustustöitä tehdään ja kaivinkoneet ovat tontilla. Yksi takuuvarma tapa säästää kustannuksia ja aikaa.

Vanhemmissa kohteissa terassin teossa on syytä kiinnittää huomiota sen sijaintiin, ilmansuuntaan, korkeusasemaan ja miten se perustetaan. Perustusten tekoon ja kantavuusvaatimuksiin vaikuttaa, tuleeko siitä nyt tai myöhemmin esimerkiksi katettu terassi tai onko terassi tarkoitus lasittaa.

BCE piharakennukset
BCE piharakennukset
BCE piharakennukset
BCE piharakennukset

Piharakennusten pilariperustus

Kaipaatko hyviä vinkkejä piharakennuksen perustamiseen?

Suositus on, että mikäli rakennusta ei ole tarkoitus lämmittää, se on hyvä rakentaa tuulettuvalle alapohjalle. Tuulettuvasta alapohjasta käytetään myös nimeä rossipohja. Pilariperustus on siten ulkovarastojen, puuvajojen, huvimajojen, leikkimökkien, piha-aittojen ja vastaavien rakennusten varma perustusratkaisu.

Katso täältä, mitä BCE:n asiantuntijat kertovat heidän perustuspilariensa vahvuuksista.

BCE saunat
BCE saunat
BCE saunat
BCE saunat

Saunan pilariperustus

Itse tehty pihasauna tai rantasauna on monen pitkäaikainen unelma.

Jos olet suunnittelemassa perinteistä pihasaunaa tai rantasaunaa, pysähdy hetkeksi pohtimaan perustusten valintaa. Sauna on rakennettava tukevalle perustalle. Perustusten valinta on monesti jopa tärkeämpi päätös kuin saunan rakennusmateriaalin valinta.

Tästä pääset lukemaan lisää saunan rakentamiseen ja perustukseen liittyvistä asioista.

BCE autokatokset
BCE autokatokset
BCE autokatokset
BCE autokatokset

Autokatoksen
pilariperustukset

Autokatos on näppärä tee-se-itse- rakennusprojekti. Sen rakentaminen on suhteellisen helppoa. Vaihtoehtona on rakentaa yhden tai kahden auton autokatos, tai tehdä samaan rakennukseen autokatos ja lämmin varasto.

Myös perustusten tekeminen saa mielellään sujua tehokkaasti. Tehdasvalmisteiset perustuspilarit ovat nopeat asentaa, asennus sujuu siististi ja vältät valutyöt, jotka ovat aikaa vievä työvaihe. Autokatoksissa perustuspilarit jätetään usein näkyviin. BCE:n pilarit voi hyvin jättää näkyviin, koska nämä tehdasvalmisteiset pilarit näyttävät hyvälle!

BCE parakit
BCE parakit
BCE parakit
BCE parakit

Parakin pilariperustukset

Parakkeja käytetään väliaikaiseen asumiseen tai toimistotiloina esimerkiksi rakennuskohteissa. Parakkeja käytetään myös opetuksessa tai varhaiskasvatuksessa väistötiloina, kun varsinaiset rakennukset ovat remontissa.

Pilariperustus on vaivaton tapa tehdä perustus parakkirakennuksille. Valmiiden pilarien käyttö tilapäiseen ja lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitetuissa parakeissa on usein perusteltu vaihtoehto. Pilarit ovat äärimmäisen nopeat ja helpot sijoittaa paikoilleen ja sen jälkeen parakki nostetaan helposti pilarien päälle.

Mökki
Mökki
Mökki
Mökki

Mökin pilariperustus

Perustuspilarit kannattavat mökkiunelmaasi! Mökki on oman kodin ohella yksi elämän suurista hankkeista. Varmista, että se rakentuu tukevalle pohjalle. BCE takaa vakaan pohjan unelmillesi.

Tänä päivänä noin kolmannekseen uusista loma-asunnoista tehdään pilariperustus. Se on vakaa, helppo ja nopea ratkaisu niin kantavalle maapohjalle perustettaessa kuin myös rannikolle tai saaristoon kalliopohjalle rakennettaville loma-asunnoille.

Siirry mökkisivulle, josta löydät lisää tietoa mökin perustuksista ja BCE:n tarjoamista vaihtoehdoista.

© 2024 BCE Pilarimaailma Web design: Wikström Media