Mökkien pilariperustukset

Kantavat ja vakaat

Rakennatpa pienempää mökkiä tai suurempaa, ympärivuotiseen käyttöön suunniteltua mökkiä, BCE:n laajasta pilarivalikoimasta löytyy aina sopiva vaihtoehto. BCE:n pilarien kantavuus on erinomainen ja ne istuvat vakaasti kantavan maapohjan päälle. Ne ovat lisäksi helpot ja nopeat asentaa.

Monenlaisiin rakennusympäristöihin

BCE:n pilareilla onnistut myös saaristossa! Pohja on usein kivikkoinen ja epätasainen, mutta pilarimme sopivat myös näihin kohteisiin. Pilarin tukeva, laaja pohja asettautuu tukevasti kallion päälle levitetyn sorapohjan päälle. Seitsemästä eri korkeudesta löytyy sopiva ja laajan tarvikevalikoiman avulla tarvittavat hienosäädöt onnistuvat sivu- ja korkeussuunnassa.

BCE:n perustuspilarit täyttävät jokaisen rakentajan tarpeet. Pilarit on myös helppo kuljettaa paikan päälle, ja KP-pilarit ovat myös pinottavia. Siksi ne on helppo varastoida asennusta odottamaan eivätkä ne vie tilaa kuljetuksessa eivätkä varastossa.

Katso oheinen video, jossa BCE on ollut mukana toteuttamassa rakentajan suurta unelmaa. Mökin laajennusosa on perustettu BCE:n perustuspilareilla.

Perustuspilarit

BCE perustuspilareilla varmistat, että mökkiunelmasi rakentuu vakaalle pohjalle.

Pilari on kantava rakenneosa, joka toimii mökin perustana ja ankkuroi rakennuksen maahan. BCE:n tehdasvalmisteisilla pilareilla perustus etenee nopeasti ja joustavasti. Pilariperustuksista on tullut yhä suositumpia erityyppisissä loma-asunnoissa.

Jos toiveena on rakentaa mökille piharakennus tai terassi, kannattaa valita pilariperustus. Myös mökille rakennettavan leikkimökin perustus valmistuu leikiten. Usein kysytään, mikä on halvin tapa rakentaa mökki. Jos kustannuksiin lasketaan maa- ja perustustöihin menevä aika, ilman valuja nopeasti asennettava pilariperustus kannattaa.

Voit turvallisesti valita BCE:n pilariperustuksen erilaisille maa- ja kalliopohjille. Pilarivalikoimasta löytyy seitsemän eri korkeutta ja koska KP-pilarit ovat pinottavia, niiden kuljetus ja varastointi on helppoa.
BCE:n perustuspilarit toimitetaan asennusvalmiina oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan.

Perustuspilarit
Tarvikkeet

Tarvikkeet

BCE:n monipuolisesta tarvikevalikoimasta löytyy aina sopiva vaihtoehto mökin pilariperustuksen viimeistelyyn. Pilarikenkiä löytyy kahdessa eri koossa ja U-mallisena eri vahvuisille kannatinpalkeille. Lisäksi valikoimassamme on saatavilla piilokiinnikkeitä, jotka sopivat paikkoihin, joissa kiinnikkeen ei haluta näkyvän. Tästä esimerkkinä L-mallinen pilarikenkä, joka soveltuu erinomaisesti kevyemmän hirsimökin pitkän sivun sisäpuoliseen kiinnitykseen.

Valikoimasta löytyy myös palkkikenkä, joka voidaan sijoittaa roikkumaan pilarin juureen. Teräslaatat kahdessa eri koossa helpottavat myös säätöjä, ja ne asetetaan kohtisuoraan pilaria vasten ja kierretään valmiisiin kierteisiin.

BCE:n kätevä nostokorva sekä BCE-pilarikärry ovat mökin rakentajalle oiva apu silloin, kun pilarien siirtämiseen ei ole apukäsiä.

Osta pilarit suoraan näistä verkkokaupoista:

Haluatko kuulla lisää pilari­perustuksesta? Ota yhteyttä meihin!

Käyttökohteet
© 2024 BCE Pilarimaailma Web design: Wikström Media