Plintgrund för sommarstugor

Bygg en stuga på stabil grund

Oavsett om du bygger en mindre stuga eller en större som är avsedd för åretruntbruk så finns alltid lämpliga alternativ i BCE:s breda plintsortiment. BCE-plintarnas bärförmåga är mycket god och de står stadigt på marken. De är också enkla och snabba att montera.

För många olika underlag

Med BCE:s plintar kan du bygga även i skärgården med ett lyckat resultat! Marken är ofta stenig och ojämn, men våra plintar lämpar sig också för dessa förhållanden. Plintarnas robusta och breda bas står stadigt på grusbädden som läggs på klipporna. Det finns sju olika höjder att välja bland, och tack vare ett det breda utbudet av tillbehör är det möjligt att göra nödvändiga finjusteringar i både sid- och höjdled.

Grundplintarna från BCE uppfyller alla byggares krav. Plintarna är också lätta att transportera, och KP-plintarna är dessutom staplingsbara. Därför är det enkelt att förvara dem i väntan på monteringen och de tar varken plats vid transport eller förvaring.

Se den bifogade videon där BCE har varit med och förverkligat en byggares stora drömprojekt. Stugans tillbyggnad har byggts på grundplintar från BCE.

Grundplintar

Med BCE:s grundplintar försäkrar du dig om att din stugdröm byggs på en stabil grund.

Plinten är en bärande komponent i bygget. Den fungerar som grund för stugan och förankrar byggnaden i marken. Med BCE:s fabrikstillverkade plintar går det snabbt och smidigt att göra grunden. Plintgrunder blir alltmer populära för olika typer av fritidshus.

Oavsett underlag kan du tryggt välja en plintgrund från BCE. Våra plintar finns i sju olika höjder och eftersom KP-plintarna är stapelbara är de enkla att både förvara och transportera.

BCE:s plintgrunder levereras monteringsfärdiga till rätt plats, vid rätt tidpunkt.

Grundplintar
Tillbehör

Tillbehör

Bland BCE:s mångsidiga utbud av tillbehör finns alltid ett lämpligt alternativ för stugans plintgrund. Pelarskorna finns i två olika storlekar, och U-modellen fås till bärbalkar av olika tjocklekar. I sortimentet finns också dolda fästanordningar sådana gånger man inte vill ha synliga pelarskor, till exempel den L-formade pelarskon. Denna modell funkar utmärkt för att fästa långsidan på insidan av en lättare stockstuga.

I sortimentet finns även balkskor som kan fästas så att de hänger vid plintens bas. Stålplattan som finns i två olika storlekar underlättar justeringar. Den placeras vinkelrätt mot plinten och skruvas sedan fast i de färdiggjutna gängorna.

BCE:s praktiska lyftögla och plintkärra är utmärkta hjälpmedel när det inte finns någon bärhjälp till hands.

Köp plintar direkt från följande nätbutiker:

Vill du veta mera om våra plintgrunder? Ta kontakt med oss

Användnings­områden
© 2024 BCE Pilarimaailma Web design: Wikström Media