Plintgrund för gårdsbyggnader

Plintgrunder för förråd och uthus

BCE:s plintar är ett utmärkt val för att bygga lätta byggnader som trädgårdsbyggnader.

Se till att marken är jämn och fri från frost. Fyll upp med en grusbädd om det finns risk för markfrost. På det sättet säkerställer du att byggnaden fungerar under alla årstider.

Varför grundplintar från BCE?

Grundplintarna från BCE är av hög kvalitet, stabila och snabba att montera. Det kommer också att se bra ut om du bestämmer dig för att lämna grundplintarna synliga.

Grundplintarnas antal och storlek bestäms utifrån gårdsbyggnadens storlek. Med BCE:s breda plintutbud går det smidigt. I vårt sortiment hittar du alltid alternativ som passar just dina behov.

Exakta justeringar och lätt att schemalägga

BCE:s plintar kompletteras med ett brett utbud av tillbehör. Tack vare dem kan exakta justeringar göras i både höjd- och sidled. Tillbehör som utan synliga skarvar fogas samman med plintarna sparar både tid och kostnader eftersom man kan reglera höjden med hjälp av plintarna i stället för att ändra på marknivån. 

BCE-experter vägleder dig gärna så att du kan hitta den bästa grundlösningen för dina gårdsbyggnader. Med oss bygger du vilken gårdsbyggnad som helst!

Grundplintar

En funktionell och högkvalitativ plintgrund är en trygg och självklar lösning vid grundläggning av gårdsbyggnader.

BCE:s plintar skiljer sig helt och hållet från övriga traditionella grundplintar som finns på marknaden. Eftersom plintens botten är bred är de extremt stabila­ – plinten behöver inte grävas ner i jorden då dess breda botten står stadigt på grusbädden. I de fabrikstillverkade plintarna finns färdiggjutna gängor för tillbehören.

När byggnaden inte ska värmas upp rekommenderas ett ventilerat golvsystem. En plintgrund är en högkvalitativ och snabbmonterad grund för bland annat utomhusförråd, vedbodar, lusthus och lekstugor.

TP-plintarna från BCE gör sig bra till lättare byggnader, och de finns i fyra olika höjder. Bland dem är det lätt att hitta en plint med rätt storlek och bärförmåga för just ditt projekt. Byggare väljer ofta en plintgrund eftersom den går snabbt och smidigt att montera – utan att behöver kompromissa med kvaliteten.

Hos BCE hittar du den bästa grundlösningen för din gårdsbyggnad.

Grundplintar
Tillbehör

Tillbehör

En av de största fördelarna med att välja BCE:s plintar är det breda urvalet av pelar- och balkskor, samt tillbehör. Plintarnas färdiggjutna gängor gör att tillbehören enkelt och sömlöst kan fästas på plintarna. Ingen separat dränering behövs, och på så vis spar du både tid och pengar.

Du kan till exempel välja den lilla L-formade pelarskon, med dolda fästen. Fördelen med denna pelarsko är att den inte syns utifrån.

Bland BCE:s tillbehör hittar du även lyftöglan, som skruvas fast på plintarna och gör det enkelt att förflytta plintarna till rätt plats. En stång kan föras in genom lyftöglan, och på det här sättet kan två personer smidigt bära plinten till rätt plats.

Köp plintar direkt från följande nätbutiker:

Vill du veta mera om våra plintgrunder? Ta kontakt med oss

Användnings­områden
© 2024 BCE Pilarimaailma Web design: Wikström Media