Plintgrund för biltak

Grundplintar även för biltak med förråd

Biltakets material och virkets vikt påverkar hur många grundplintar som krävs. Det är lätt att hitta rätt alternativ i BCE:s plintsortimentet eftersom du kan välja mellan sju olika alternativ med olika höjder och bärförmåga.

Våra experter hjälper dig gärna att hitta precis rätt plint, att beräkna rätt antal och rekommendera tillbehör som ger det bästa slutresultatet.

Enkel tillfällig förvaring

Det går även bra att stapla plintarna på varandra så att de inte tar onödig plats, om de behöver förvaras i väntan på montering.

Dra nytta av ett brett utbud av tillbehör

Olika monteringsalternativ ger flexibilitet då man bygger en grund. BCE:s breda och mångsidiga tillbehörssortiment möjliggör även exakta sido- och höjdjusteringar, eftersom de förtillverkade plintarna har färdiga gängor att fästa tillbehören i.

Ett brett utbud gör det lätt att välja

BCE:llä on laaja pilarivalikoima, joten löydät aina juuri BCE breda utbud av plintar finns till för att du alltid ska hitta rätt alternativ för dina behov. Ett brett utbud förenklar byggarens val!

Grundplintar

Planerar du bygga biltak för en eller två bilar? För dem är BCE:s grundplintar omtyckta grunder, liksom för olika kombinationer av förråd och biltak. Och det är lätt att förstå varför! Det är vanligt att man bygger biltak på egen hand, och BCE:s monteringsfärdiga plintar är både enkla och snabba att montera. Dessutom behövs ingen separat gjutning.

KP-plintarna från BCE är stapelbara, vilket betyder att inga stora förvaringsutrymmen behövs. När man bygger biltak lämnar man ofta plintarna synliga. BCE:s fabrikstillverkade plintar ger hela gården ett presentabelt intryck.

En kvalitativ och välgjord plintgrund är en trygg lösning till ett biltak.

Grundplintar
Tillbehör

Tillbehör

När du bygger själv underlättar BCE:s breda utbud av balk- och pelarskor, samt övriga tillbehör, grundläggningen avsevärt. Tack vare färdiggjutna gängor passar plintarna sömlöst ihop med tillbehören.

I BCE:s tillbehörsutbud finns två olika typer av reglerbara pelarskor. Dessa möjliggör justeringar i både höjd- och sidled under byggprocessen. Trästolparna som bär upp biltak och andra tak på gårdsbyggnader är de vanligaste användningsområdena för dessa pelarskor.

Köp plintar direkt från följande nätbutiker:

Vill du veta mera om våra plintgrunder? Ta kontakt med oss

Användnings­områden
© 2024 BCE Pilarimaailma Web design: Wikström Media