Terassin pilariperustus

Tervetuloa mukaan! Tutustu videoihin ja olet aitiopaikalla seuraamassa, miten toimiva ja laadukas terassi rakennetaan ja perustetaan. Oletpa vasta-alkaja tai jo kokenut rakentaja, tämän sivun videot antavat hyödyllisiä vinkkejä ja vastauksia monia askarruttaviin kysymyksiin.

Keskon terassimestarina vuodesta 2011 toiminut Arto Puikkonen perehdyttää vaihe kerrallaan terassin perustamisen yksityiskohtiin.

Terassit

Kerromme tällä sivulla, miksi BCE:n pilariperustus soveltuu erinomaisesti terassin perustukseksi. Löydät täältä myös vastauksia tee-se-itse-rakentajilla usein herääviin kysymyksiin sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Terassin perustuksiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota jo suunnitteluvaiheessa. Perustuksen on oltava vankka ja sen on hyvä olla mitoitettu kestämään myös mahdolliset tulevat muutokset.

Kun haluat perustuksen, joka on helppo ja nopea toteuttaa ja joka on mitoitettu myös tulevaa käyttöä varten, BCE:n perustuspilarit ovat ehdoton valinta.

Jos päätät jättää pilarit näkyviin terassin alle, BCE:n pilarien vahvuudet korostuvat, koska ne myös näyttävät hyvälle.

Laaja pilarivalikoimamme palvelee erilaisia käyttötarkoituksia. Pintamateriaalin vahvuus vaikuttaa pilarien kantavuusvaatimuksiin ja BCE:n valikoimasta löydät aina juuri omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon. Mikäli terassi lasitetaan, se merkitsee suurempaa kuormaa ja tarvetta suuremman kantavuuden pilareille.

Terassin koko sekä rungon puutavaran paino vaikuttavat tarvittavien pilarien määrään.

Entä aikataulutus?

Tehdasvalmisteiset pilarit toimitetaan rakennuskohteeseen juuri oikeaan aikaan Pohjanmaalla sijaitsevasta varastostamme. BCE:n perustuspilarit eivät venytä aikatauluja, koska ne voidaan asentaa muutamassa tunnissa ilman tarvetta valulle.

Perustus talviaikaan?

Onnistuu! Koska pilarit ovat tehdasvalmisteisia, perustus voidaan tehdä myös talvella. Valmiiksi valetut pilarit siirretään helposti paikoilleen maanrakennustöiden yhteydessä.

Loistavat ohjeet terassin perustamiseen löydät alla olevilta videoilta. Sieltä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää terassin perustamisesta. Videoilla terassimestari Arto Puikkonen perehdyttää vaihe kerrallaan terassin perustamisen yksityiskohtiin. Käytä ammattilaisen neuvot hyödyksesi!

Perustuspilarit

Laadukas ja hyvin toteutettu perustus on kestävän ja pitkäikäisen terassin perusedellytys. Perustukset varmistavat koko rakennelman vakauden ja toimivuuden.

Katetun terassin rakentaminen on loistava tapa pidentää terassikautta ja saada terassin neliöt ympärivuotiseen käyttöön. Lasitettu terassi palvelee monessa kodissa lisähuoneena, jota käytetään paljon. Terassin hinta ja terassin perustuksen hinta ovat siten kohtuulliset käyttöasteeseen nähden.

BCE:n pilarit poikkeavat täysin muista markkinoilla olevista perinteisistä perustuspilareista. Koska pilarien pohja on leveä, ne ovat erittäin vakaat. Pilaria ei tarvitse kaivaa maahan, vaan sen leveä pohja asettautuu tukevasti sorapatjan päälle. Tehdasvalmisteisiin pilareihin on valettu valmiiksi kierteet tarvikkeita varten.

Pilariperustus on nopea, vakaa ja turvallinen tapa perustaa terassi. BCE:n pitkä kokemus rakennusalalta ja käyttäjän tarpeet huomioiva tuotekehitys varmistavat, että perustuspilarit ovat monikäyttöisiä sekä täyttävät vaativankin rakentajan tarpeet.

Toimitamme käyttövalmiit perustuspilarit suoraan varastostamme työmaalle. Oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan, laadusta tinkimättä.

Perustuspilarit
Tarvikkeet

Tarvikkeet

BCE:n pilareihin on saatavilla myös laaja valikoima pilari- ja palkkikenkiä sekä muita pilaritarvikkeita.

Tarvikkeet on helppo kiinnittää pilareissa oleviin, valmiiksi valettuihin kierteisiin, minkä ansiosta ne istuvat saumattomasti yhteen pilarien kanssa.

Säädettävä U-mallinen pilarikenkä, niin kutsuttu tuplapalkkikenkä, soveltuu esimerkiksi terassin runkoon niihin kohtiin, joissa käytetään yhtä lankkua kahden sijasta. Pieni L-mallinen pilarikenkä taas on loistava vaihtoehto terassirungon välilankkujen kiinnitykseen ja silloin, kun ei tarvita kaksipuolista ns. U-palkkikenkää.

Jos terassi rakennetaan esimerkiksi rinteeseen tai kalliolle, BCE:n perustuspilarit ovat sivu- ja korkeussuunnassa säädettävien tarvikkeiden ansiosta hyvä valinta. Valitse BCE:n terassipilarit ja tarvikkeet, jotka toimivat kaikissa olosuhteissa.

Osta pilarit suoraan näistä verkkokaupoista:

Haluatko kuulla lisää pilari­perustuksesta? Ota yhteyttä meihin!

© 2024 BCE Pilarimaailma Web design: Wikström Media