Parakkien pilariperustukset

Parakit

Parakkien perustuksena BCE:n pilarien valttina ovat niiden vakaus sekä helppo ja nopea asennus. Toimitamme pilareita nopeallakin aikataululla, kun parakit on saatava nopeasti käyttökuntoon.

Markkinoiden joustavin perustus

BCE:n perustuspilarit ovat helppo, nopea ja markkinoiden joustavin tapa toteuttaa perustus. Valmiit pilarit voi asentaa monille erilaisille alustoille. Parakkien perustus on valmis nopeasti myös talviaikana, koska tehdasvalmisteiset pilarit eivät vaadi valua.

Valitse tarkkuus ja helppous.

Pilarit ovat vakaat, helpot ja nopeat asentaa. Laaja ja monipuolinen tarvikevalikoima lisää BCE:n pilarien käyttömahdollisuuksia ja joustavuutta. Pilareita on helppo liikuttaa nostokorvan avulla. Tarvikkeilla voidaan tehdä myös tarkat säädöt sivu- ja korkeussuunnassa, jolloin lopputulos on tukeva ja vakaa.

STEP BY STEP:
Miten parakin pilariperustus tehdään?

STEP 1

Varmista ennen pilarien sijoitusta, että maapohja on tasainen. Jos maapohjassa on routimisen riski tai se on esimerkiksi asfaltoimaton, alle suositellaan suodatinkangasta ja sora-hiekkapatjaa.

STEP 2

Parakki on helppo nostaa suoraan valmiiden pilarien päälle, Koska BCE:n perustuspilarit eivät vaadi valua työmaalla, parakin perustus on mahdollista tehdä kaikkina vuodenaikoina. Ne muodostavat vakaan ja tukevan pohjan paikoilleen nostettaville parakeille.

STEP 3

Parakki asettuu vakaasti perustuspilarien päälle. Pilari on kantava rakenneosa, joka toimii perustana ja ankkuroi parakin maahan. BCE:n perustuspilarien tarvikkeiden avulla saadaan tehtyä tarkat säädöt pysty- ja sivusuunnassa, minkä avulla varmistetaan, että parakki palvelee kuten sen kuuluu.

STEP 4

Ennen parakkien käyttöönottoa rakennuksen vakaus ja tukevuus tarkastetaan.

Perustuspilarit

Perustuksen on aina oltava vakaa ja laadukas. Parakkien kohdalla tyypillistä on lisäksi myös kiireinen aikataulu. Esimerkiksi väistötiloina toimivat väliaikaiset parakkirakennukset on saatava nopeasti käyttöön, samoin kuin työmailla rakennusporukan asuntoina toimivat parakit. Perustuksen helppo ja nopea asennus on silloin ratkaiseva valintaperuste.

BCE:n tehdasvalmisteiset perustuspilarit eivät vaadi valua. Ne ovat asennusvalmiit ja siksi loistava vaihtoehto parakkien perustukseksi. BCE toimittaa perustuspilarit suoraan omasta varastostaan tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Koska pilarit eivät vaadi valua, ne ovat loistava ratkaisu myös talvikauden perustustarpeisiin.

BCE on kehittänyt matalamman pilarimallin, joka soveltuu nimenomaan parakkien tyyppisiin perustustarpeisiin. Tarvikkeilla voidaan tehdä tarkat säädöt sivu- ja korkeussuunnassa, jolloin lopputulos on tukeva ja vakaa.

Vinkki! Käytöstä poistettujen parakkien markkinoita kannattaa muuten seurata. Sieltä voi löytyä parakki, josta tekee helposti parakkimökin tilanteisiin, jolloin tarvitaan lisätilaa tai vaikka yöpymistilaa. BCE perustuspilarit alle ja lisätila on valmis!

Perustuspilarit
Tarvikkeet

Tarvikkeet

BCE:n pilareihin on saatavilla myös lukuisia parakkien perustukseen soveltuvia pilari- ja palkkikenkiä sekä muita pilaritarvikkeita.

Kun nopeus on valttia, on eduksi, että tarvikkeet voi kiinnittää suoraan pilarien valmiiksi valettuihin kierteisiin. Valmiit kierteet varmistavat myös sen, että ne istuvat saumattomasti yhteen pilarien kanssa, jolloin perustus on takuuvarmasti vakaa ja tukeva.

Osta pilarit suoraan näistä verkkokaupoista:

Haluatko kuulla lisää pilari­perustuksesta? Ota yhteyttä meihin!

Käyttökohteet
© 2024 BCE Pilarimaailma Web design: Wikström Media