36 omakotitalon kokonaisuus

Älvsbytalo tekee muuttovalmiita talopaketteja yksityisasiakkaille ja toteuttaa omia laajempia projektikohteita. BCE toimitti perustuspilarit Älvsbytalon Tampereelle rakennettavaan 36 omakotitalon kohteeseen.

Ei betonivalun tarvetta.

BCE-perustuksen terassipilarit ovat helpot asentaa, koska työmaalla ei tarvita betonitöitä. Tehtaan vakioperustuksissa on elementtiperustus. Terassirakenteisiin valittiin BCE:n perustuspilarit, jotta vältytään valutöiltä työmaalla.

Pilari jokaiseen käyttökohteeseen.

BCE-pilareita on kahta eri mallia. KP-pilareita eli katospilareita käytetään pienempiin ja suurempiin katoksiin ja huviloihin. TP-pilareita käytetään terasseihin, pihasaunoihin ja erilaisiin piharakennuksiin.

BCE-pilarit ovat nopeat asentaa ja helppoja liikuttaa, jolloin aikataulutus on helppoa. Kun pilari on valmiina työmaalla, kun sitä tarvitaan, niin sen voi asentaa heti.

Kustannusetua isommasta kertahankinnasta.

36 omakotitalon kohteessa merkittävän kustannussäästön muodosti se, että pilareita tilattiin iso erä kerrallaan.

Sujuva yhteistyö BCE:n kanssa.

Yhteistyö on sujunut hyvin. Isojakin toimituseriä varten tavaraa on ollut hyvin varastossa ja tavarat on saatu työmaalle lyhyillä toimitusajoilla. Tuotteet ovat olleet sitä mitä pitää eli kaikki on sujunut varsin mallikkaasti.

Erittäin aikatauluvarma valinta.

Osto- ja projektivastaava Tuomas Vahila, Älbsbytalo Oy:stä toteaa: ”BCE-perustuksen terassipilarit ovat olleet meille merkittävästi perinteisiä ratkaisuja helpompi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto tähän projektiin.”

PERUSTUSPILARIT

Laadukas ja hyvin toteutettu perustus on kestävän ja pitkäikäisen terassin perusedellytys.

BCE:n pilarit poikkeavat täysin muista markkinoilla olevista perinteisistä perustuspilareista. Koska pilareiden pohja on leveä, ne ovat erittäin vakaat. Pilaria ei tarvitse kaivaa maahan, vaan sen leveä pohja asettautuu tukevasti sorapatjan päälle. Tehdasvalmisteisiin pilareihin on valettu valmiiksi kierteet tarvikkeita varten.

Pilariperustus on nopea, vakaa ja turvallinen tapa perustaa terassi. BCE:n pitkä kokemus rakennusalalta ja käyttäjän tarpeet huomioiva tuotekehitys varmistavat, että perustuspilarit ovat monikäyttöisiä sekä täyttävät vaativankin rakentajan tarpeet.

Toimitamme käyttövalmiit perustuspilarit suoraan varastostamme työmaalle. Oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan, laadusta tinkimättä.

TARVIKKEET

BCE:n pilareihin on saatavilla myös laaja valikoima pilari- ja palkkikenkiä sekä muita pilaritarvikkeita.

Tarvikkeet on helppo kiinnittää pilareissa oleviin, valmiiksi valettuihin kierteisiin, mikä ansiosta ne istuvat saumattomasti yhteen pilarien kanssa. Tarvikkeet on suunniteltu siten, että pilareiden ja tarvikkeiden yhdistelmä sopii mahdollisimman moneen eri käyttötarkoitukseen.

Osta pilarit suoraan näistä verkkokaupoista:

Haluatko kuulla lisää pilari­perustuksesta? Ota yhteyttä meihin!

© 2022 BCE Pilarimaailma Web design: Wikström Media