Ett bostadsområde med 36 egnahemshus

Älvsbyhus gör inflyttningsklara huspaket för privatkunder men förverkligar även egna större projektbyggen med flera hus på samma bostadsområde. BCE levererade grundplintar till ett av deras projektbyggen i Tammerfors där man byggde 36 egnahemshus.

Inget behov av betonggjutning.

Terrassplintarna från BCE går lätt att montera eftersom det inte krävs något betongarbete på byggplatsen. Fabrikens standardgrund är en elementgrund. För terrasskonstruktionerna valde man grundplintar för att inte behöva gjuta på plats.

Plintar för alla användningsbehov.

Det finns två olika modeller av BCE-plintar. KP-plintar, eller takplintar, används för mindre och större biltak samt för sommarstugor. TP-plintar används för terrasser, gårdsbastur och gårdsbyggnader.

BCE-plintarna är snabba att montera och lätta att förflytta, vilket gör det enkelt att planera enligt ett tidsschema. När plinten är på byggplatsen är den klar och kan vid behov monteras direkt.

Kostnadsfördelar med ett större engångsköp.

Det blev märkbara kostnadsbesparingar för dessa 36 egnahemshus eftersom man beställde en stor plintsats på samma gång.

Smidigt samarbete med BCE.

Samarbetet har löpt smidigt. Även vid stora leveranser har varorna funnits i lager och levererats till byggplatsen med korta leveranstider. Produkterna har hållit måttet så allt har gått som smort.

Ett val som sparar tid.

Inköps- och projektledare Tuomas Vahila från Älvsbyhus Oy konstaterar: ”BCE:s terrassplintar har för oss varit ett betydligt enklare och mer kostnadseffektivt alternativ än traditionella lösningar för just det här projektet.”

Grundplintar

En välgjord grund av hög kvalitet är en förutsättning för en tålig och hållbar terrass.

BCE:s plintar skiljer sig från andra traditionella grundplintar på marknaden, eftersom plintarna har en bred bas som gör dem väldigt stabila. Dessutom behöver plintarna inte grävas ner eftersom basen står stadigt på grusbädden. På de förtillverkade plintarna finns färdiga gängor för våra tillbehör.

Med en plintgrund bygger du en terrass på ett snabbt, stabilt och säkert sätt. Med BCE:s långa erfarenhet inom byggbranschen och användarvänliga produktutveckling garanterar vi mångsidiga grundplintar som fyller även den mest krävande byggarens behov.

Vi levererar färdiga grundplintar direkt från vårt lager till byggarbetsplatsen – vid rätt tidpunkt, på rätt plats, utan att kompromissa med kvaliteten.

Tillbehör

För BCE:s plintar finns ett brett utbud av pelar- och balkskor och andra plinttillbehör.

Tillbehören är lätta att fästa på plintarna med hjälp av de färdiga gängorna. Tack vara dem kan tillbehören fogas samman med plintarna utan synliga skarvar. Tillbehören är designade så att kombinationen av plintar och tillbehör ska lämpa sig för så många användningsområden som möjligt.

Köp plintar direkt från följande nätbutiker:

Vill du veta mera om våra plintgrunder? Ta kontakt med oss

© 2024 BCE Pilarimaailma Web design: Wikström Media