Alan pitkällä kokemuksella oli helppo tehdä perustusvalinta saaristomökkiin.

Saaristomökki siintää monen unelmissa ja sitä se oli myös Saga ja Roger Sundqvistille. He päättivät marraskuussa 2020 rakentaa ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetun hirsimökin omalle tontilleen Enbuskören Eugmon saaristossa.

He tilasivat 50 m2:n kokoisen Kuusamo kakkoskodin, joka toimitettiin paikan päälle keväällä 2021. Maaliskuun alussa he kuljettivat pilarit ja osan puutavarasta vielä hyvin kantavan jääpeitteen yli. Talopaketti sen sijaan kuljetettiin paikan päälle saareen proomulla toukokuussa.

Sara ja Roger kertovat halunneensa pilariperustuksen ja siihen BCE oli ehdottomasti paras vaihtoehto.

Villa Rosa

Valintaa ei tarvinnut tehdä vähäisen tiedon varassa. Rogerilla on 35 vuoden kokemus rakennusalalta, joten hänellä oli keskimääräistä enemmän tietoa eri vaihtoehdoista. Hän pystyi myös oikeasti vertaamaan eri perustusratkaisuja keskenään ja arvioimaan niiden laadukkuuden. BCE:n perustuspilarit täyttivät heidän kaikki vaatimuksensa.

Koko kesä kului huvilan rakennustöissä ja syyskuussa suurin osa rakennuksesta oli valmiina. Syksyllä he odottivat jo innolla pääsevänsä käyttämään mökkiään. He kertovat myös, että kun he tulevaisuudessa laajentavat mökin terassia, heidän valintansa on jälleen BCE:n pilarit.

Keväällä 2022 työn alla on pergola kasveja varten, ja jotta siitä saadaan vakaa ja tukeva, ajatuksena on, että neljä alimmaista pilaria muodostavat pergolan perustuksen.

BCE tarjoaa korkealaatuisia perustuspilareita moniin eri käyttötarkoituksiin. Onko myös sinulla unelma, joka odottaa toteuttamista? Ota yhteyttä meihin!

BCE – mukana huvilaunelmissa!

PERUSTUSPILARIT

Laadukas ja hyvin toteutettu perustus on kestävän ja pitkäikäisen terassin perusedellytys.

BCE:n pilarit poikkeavat täysin muista markkinoilla olevista perinteisistä perustuspilareista. Koska pilareiden pohja on leveä, ne ovat erittäin vakaat. Pilaria ei tarvitse kaivaa maahan, vaan sen leveä pohja asettautuu tukevasti sorapatjan päälle. Tehdasvalmisteisiin pilareihin on valettu valmiiksi kierteet tarvikkeita varten.

Pilariperustus on nopea, vakaa ja turvallinen tapa perustaa terassi. BCE:n pitkä kokemus rakennusalalta ja käyttäjän tarpeet huomioiva tuotekehitys varmistavat, että perustuspilarit ovat monikäyttöisiä sekä täyttävät vaativankin rakentajan tarpeet.

Toimitamme käyttövalmiit perustuspilarit suoraan varastostamme työmaalle. Oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan, laadusta tinkimättä.

TARVIKKEET

BCE:n pilareihin on saatavilla myös laaja valikoima pilari- ja palkkikenkiä sekä muita pilaritarvikkeita.

Tarvikkeet on helppo kiinnittää pilareissa oleviin, valmiiksi valettuihin kierteisiin, mikä ansiosta ne istuvat saumattomasti yhteen pilarien kanssa. Tarvikkeet on suunniteltu siten, että pilareiden ja tarvikkeiden yhdistelmä sopii mahdollisimman moneen eri käyttötarkoitukseen.

Osta pilarit suoraan näistä verkkokaupoista:

Haluatko kuulla lisää pilari­perustuksesta? Ota yhteyttä meihin!

© 2022 BCE Pilarimaailma Web design: Wikström Media