Med BCE:s långa erfarenhet inom branschen var det enkelt att välja deras plintgrund till skärgårdsstugan

En stuga i skärgården är en dröm för väldigt många, och det var det även för Saga och Roger Sundqvist. I november 2020 bestämde de sig för att bygga en timmerstuga för åretruntboende på sin egna tomt på Enbuskören i Eugmo skärgård. 

De beställde ett Kuusamo-hus med två rum på 50 m², som levererades våren 2021. I början av mars bar isen så pass väl att de kunde transportera plintar och en stor del av virket över den. Huspaketet däremot fraktades med pråm till platsen i maj. 

Sara och Roger var eniga om att de ville ha en plintgrund, och BCE var det absolut bästa alternativet.

Villa Rosa

Beslutet behövde inte tas på basis av för lite information. Roger har nämligen jobbat 35 år inom byggbranschen, så han har mer erfarenhet än genomsnittet. Han hade också möjligheten att jämföra olika plintlösningar med varandra för att utvärdera deras kvalitet. Grundplintarna från BCE uppfyllde parets alla krav.

Hela sommaren gick åt till att bygga stugan och i september stod det mesta av bygget klart. På hösten väntade de redan ivrigt på att få ta stugan i bruk. Paret tillägger att när de i framtiden förstorar stugans terrass kommer de återigen välja plintarna från BCE.

Våren 2022 kommer de bygga en pergola för växter, och för att göra den stabil och rejäl är tanken att de fyra nedersta plintarna ska utgöra grunden till pergolan.

BCE erbjuder högkvalitativa plintar för en mängd olika användningsområden. Har du också ett projekt du drömmer om att förverkliga? Ta kontakt med oss!

BCE – med i stugdrömmen!

Grundplintar

En välgjord grund av hög kvalitet är en förutsättning för en tålig och hållbar terrass.

BCE:s plintar skiljer sig från andra traditionella grundplintar på marknaden, eftersom plintarna har en bred bas som gör dem väldigt stabila. Dessutom behöver plintarna inte grävas ner eftersom basen står stadigt på grusbädden. På de förtillverkade plintarna finns färdiga gängor för våra tillbehör.

Med en plintgrund bygger du en terrass på ett snabbt, stabilt och säkert sätt. Med BCE:s långa erfarenhet inom byggbranschen och användarvänliga produktutveckling garanterar vi mångsidiga grundplintar som fyller även den mest krävande byggarens behov.

Vi levererar färdiga grundplintar direkt från vårt lager till byggarbetsplatsen – vid rätt tidpunkt, på rätt plats, utan att kompromissa med kvaliteten.

Tillbehör

För BCE:s plintar finns ett brett utbud av pelar- och balkskor och andra plinttillbehör.

Tillbehören är lätta att fästa på plintarna med hjälp av de färdiga gängorna. Tack vara dem kan tillbehören fogas samman med plintarna utan synliga skarvar. Tillbehören är designade så att kombinationen av plintar och tillbehör ska lämpa sig för så många användningsområden som möjligt.

Köp plintar direkt från följande nätbutiker:

Vill du veta mera om våra plintgrunder? Ta kontakt med oss

© 2024 BCE Pilarimaailma Web design: Wikström Media